Jogi nyilatkozat

Noha minden ésszerű erőfeszítést megteszünk azért, hogy a honlapunk oldalain megjelenő tartalom a feltöltés időpontjában aktuális, teljeskörű és helyes információkat tartalmazzon, azonban az elírásokért, sajtóhibákért, valamint a szöveges tartalom értelmezéséből fakadó vélt elvárásokért nem vállalunk felelősséget.

Harmadik személy honlapjára vonatkozó jognyilatkozat

A honlap lapjai más, harmadik személy által üzemeltetett honlapokhoz vezető linkeket (azaz hiperlinkeket) is tartalmaznak. Az OLAND Akadémia ezeknek a honlapoknak a tartalmáért semmilyen felelősséget nem vállal. Az OLAND Akadémia honlapjáról hiperlinken elérhető honlapokért kizárólag az adott honlap tulajdonosa felel.

Szerzői jog

A honlap oldalai szerzői jogvédelem alatt állnak. A szerzői jogvédelem különösen a sokszorosítás, feldolgozás és terjesztésre elleni védelemre vonatkozik és azok felhasználása minden esetben a tulajdonos vagy a szerző írásos beleegyezését vonja maga után.

Adatvédelem

Az interneten történő adatforgalom-biztonságért nem vállalunk felelősséget, különösen vonatkozik ez az emailen küldött információkra.

Az Impresszumban megjelölt elérhetőségek harmadik személy általi reklámcélokra való felhasználását kimondottan visszautasítjuk. Az oldal üzemeltetőjének kéretlenül birtokába jutott reklám- vagy információs anyag esetén az oldal üzemeltetője fenntartja magának a jogot, jogi lépések megtételére.

Adatkezelés

Csak olyan személyes adatokat rögzítünk, amelyeket a honlap látogatója önkéntesen bocsájt rendelkezésünkre, illetve az adatrögzítéshez, illetve adatfelhasználáshoz kifejezetten hozzájárul. Személyes adatokat az adatkezelő harmadik személynek nem ad át. A rendelkezésre álló szolgáltatások egy része személyes adatok megadása nélkül is igénybe vehető, amennyiben ez elvárható, vagy ezt a technikai megoldások lehetővé teszik.

Az adatkezelésért felelős: Nyelvcentrum Happy Days Kft. 7621 Pécs Perczel Miklós u.19 fsz.4.

Felelősség

A felhasználó által megadott személyes adatok tekintetében a felhasználót terheli a felelősség, hogy azok megfelelnek a valóságnak, az aktuális állapotot mutatják, továbbá nem tartalmaznak semmilyen félrevezető információt a végzettségre, szakmai tapasztalatra, vagy személyes tulajdonságaira vonatkozóan. Felhasználó tudomásul veszi, hogy az adatkezelő nem vállalja a felelősséget azon esetleges károkért, amelyek a személyes adatok valótlanságából, pontatlanságából vagy hiányosságából keletkeztek.

Joggyakorlás

Fenti jogi nyilatkozat része a honlapon szereplő ajánlatnak, a jogi nyilatkozatra való utalás az ajánlatban megtalálható. Amennyiben ezen jogi nyilatkozat egyes szabályozásai vagy kifejezései érvényüket vesztenék, a többi szabályozás tartalma, illetve érvényessége érintetlen marad.