Online oktatás

Az online oktatás mellett az az általános érv szól, hogy rugalmas és költséghatékony. Mi a hangsúlyt az oktatás hatékonyságára és minőségére helyezzük. Az OLAND Akadémia a lehető legmodernebb technológiákat, eszközöket alkalmazza az oktatásban, melyek a XXI. század igényeinek maradéktalanul megfelelő színvonalas, minőségi tudást biztosítják. A szolgáltatásunk tetszőleges időpontban és helyen teszi lehetővé az online tanulást. Bárhonnan elérhető, így hallgatóink a legnagyobb kényelemben, a saját életritmusukhoz illesztve élhetik át a modern oktatás élményét.

Nézd meg, hogy milyen egy óra

Virtuális tanterem

A virtuális tantermet a tanárok és diákok igényeinek megfelelően alakították ki, úgy hogy a tanítás online is olyan legyen, mint egy közönséges tanteremben. Az OLAND Akadémia virtuális tantermében a diákok elő internetes kapcsolatban tanulnak a tanárjukkal. A tanterembe Ön bárhonnét beléphet egy link segítségével, ahol biztosított az internetelérés.

Webkamera segítségével a diákok egész óra alatt “szemtől szemben” ülnek az oktatójukkal. Az óra legfontosabb eleme az ún. virtuális tábla a “whiteboard”. Itt nem másról van szó, mint a jó öreg iskolatábla egy modernebb, interaktív formájáról. Ezen a táblán jelennek meg a digitálisan előkészített leckék, képek, hanganyagok, sőt akár videók, amitől igazi multi-médiás oktatásban vehet rész. Plusz adalék, hogy a virtuális táblára tanárán kívül Ön is jegyzetelhet, ahol számos érdekes grafikai eszköz áll rendelkezésre. Mindettől nem csak hatékonnyá, de változatossá és érdekessé is válik a tanulás.

A virtuális osztályterem használatához semmilyen letöltés nem társul, teljesen web alapú, viszont Flash támogatás szükséges.

 Virtuális előadóterem

A virtuális előadóterem úgy lett kialakítva, hogy az élő előadások, ugyanolyanok legyenek, mint egy hagyományos előadóteremben. Az OLAND Akadémia virtuális előadótermében az előadót élőben látják és kérdezhetnek is tőle. A modern technika által az előadók rendelkezésére számos olyan eszköz áll, amivel még változatosabbá és érdekesebbé tehetik az előadásaikat.

Az előadóterembe Ön bárhonnét beléphet egy link segítségével, ahol biztosított az internetelérés és a használatához semmilyen letöltés nem társul, teljesen web alapú, viszont Flash támogatás szükséges.

 

virtualis-eloadoterem

Regisztráció

Amit a regisztrációról tudni kell

A regisztráció a honlapra teljesen ingyenes. Regisztrációkor a felhasználó szabadon választhat felhasználónevet és jelszót, amellyel a későbbiekben be tud jelentkezni honlapunkra és használhatja szolgáltatásainkat.
A beírt adatokat kizárólag az adott szolgáltatáshoz használjuk fel, bizalmasan kezeljük, és nem adjuk ki harmadik félnek.

Fizetési lehetőségek

Fizetni a kurzusainkra és előadásainkra bankszámlánkra történő befizetéssel, átutalással vagy bankkártyával  lehetséges.

A jelentkezés a kurzus vagy az előadás díjának a befizetésével lesz teljes értékű.

A kurzusainkra történő jelentkezés esetén a kurzus díjnak legkésőbb 5 munkanappal a csoport indulása előtt meg kell érkeznie, különben nem tudjuk garantálni, hogy lesz helyed a csoportban.

Az előadásainknál, a belépőjegy kifizetésének határidejét, mindig az aktuális kiírásban fogjátok megtalálni.

Utalási adatok és készpénzbefizetési adatok:

Nyelvcentrum Happy Days KFT.
K&H Bank
10400779-50526550-66811004

Fontos!!! – A megjegyzés rovatba kérjük, írd be az email-címedet, a résztvevő nevét, számlázási adataidat és azt, hogy melyik tanfolyamra jelentkeztél.

Bankkártyás fizetés:

A bankkártyás fizetésnél a K&H bank rendszerét használjuk, ami az egyik legmegbízhatóbb rendszer jelenleg Magyarországon.

Átutalás/befizetés/bankkártyás fizetés esetén csak az utaló/befizető/bankkártya tulajdonos cég vagy természetes személy részére tudunk számlát kiállítani.

Az Oland Akadémiáról

Az OLAND Akadémia egy virtuális oktatási központ, és a célja egy európai színvonalú online szolgáltatásrendszer kialakítása, amely széles képzési kínálatával hosszú távon nyújt oktatási lehetőséget a tanulni vágyóknak. A képzés hatékonyságának növelése érdekében folyamatosan korszerűsítjük annak személyi és tárgyi feltételeit, megteremtjük az online oktatás feltételeit és képzési rendszerünkbe való integrálását. Az OLAND Akadémia arra törekszik, hogy a szolgáltatások továbbfejlesztésével és működtetésével, az élethosszig tartó tanulás feltételeit biztosítsa.

Miért érdemes minket választania?

  • Magas színvonal. Az élő online oktatások és előadások hatékonyak és magas színvonalat képviselnek.
  • Nagy választék. Nincsenek földrajzi korlátok, így Ön bárhol lakik, sokkal több lehetőségből (képzésből és előadóból) válogathat.
  • Idő- és költségtakarékos. Nem kell plusz időt és pénzt áldoznia a helyszínre való utazásra.
  • Kényelmes. Megszokott környezetében tanulhat vagy vehet részt előadásokon.

Híreink