A gyermeked szenved az iskolában?

Szülőként mindannyian azt szeretnénk, ha gyermekünk sikeres és boldog lehetne, bármibe is fog. Ehelyett rendszeresen tehetetlenül kell nézned, hogy nem tud megbirkózni az iskola által támasztott követelményeknek.

Hidd el, mindenki képes jó eredményre bármely tantárgyból! A megoldás kulcsa a hiányosságok pótlása és a kis lépésekben adagolt és begyakorolt, érdekesen előadott új anyag. Így újra sikerélményekkel lehet feltölteni a gyermekedet, és a sok kudarc helyét mosoly foglalja el.

Ügyes a gyerek, de biztosra szeretnél menni?

Ügyes a gyereked, de biztosra szeretnétek menni általános iskolában, középiskolai felvételin, a középiskolában, az érettségin, vagy akár az egyetemen? A felvételi, illetve az érettségi bizony komoly megmérettetés azoknak is, akiknek egyébként jól megy az iskola. De akkor is segítségre lehet szüksége, ha a dolgozatok rendszeresen kicsit gyengébben sikerülnek az elvártnál, vagy épp csak az alsó határát súrolják a vágyott jegynek. Ilyenkor egy-­egy anyagrész gyors, de teljes körű ismétlése csodákat tehet.

 

Az iskolában nagy gondot jelent,hogy a diákok nem a saját tempójukban haladnak, a tananyagot nem egyformán képesek befogadni és ha valaki lemarad vagy nem ért meg bizonyos témakört sajnos esélye sincs a későbbiekben, mert általában minden tananyag egymásra épül!!!

Az OLAND AKADÉMIA egyénre szabott képzést kínál, mindezt megtámogatva rengeteg ingyenesen hozzáférhető tananyaggal, amely segít élvezetessé tenni a tanulást!!!

A számítógépes forma igencsak összhangban van a jelenlegi iskolások tanulási szokásaival, érdeklődésével, s ezért motiváló ereje sem elhanyagolható.

 

Próbáljátok ki ingyen!

Minden regisztrált tagunknak ingyenes próbaóra lehetőséget biztosítunk és hozzáférhetővé tesszük számukra a gyakorló feladatokat és videókat.

Kurzusaink